Πέμπτη, 9 Μαΐου 2019

Κοτοσαλάτα με σέλερι και καλαμπόκι

Υλικά Για 4-6 άτομα

Βάζουμε τα φιλέτα κοτόπουλο στο γκριλ σε μέτρια θερμοκρασία και τα ψήνουμε για 10 λεπτά και από τις 2 πλευρές.
Κόβουμε σε λεπτές λωρίδες τα ξινόμηλα και τα βάζουμε ε ένα μπολ.

Προσθέτουμε το ψαχνό του βρασμένου κοτόπουλου σε κομμάτια, το σέλερι (για το σέλερι πετάμε το πράσινο μέρος και 3 εξωτερικά φύλλα και κρατάμε το λευκό που έχει όλη τη γεύση) και τη γραβιέρα.
Περιχύνουμε με μαγιονέζα και το καλαμπόκι.


Υλικά 


400 γραμμάρια φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε λεπτές φέτες
2 ξινόμηλα
200 γραμμάρια γραβιέρα
Σέλερι
2 κουταλιές της σούπας καλαμπόκι
2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου