Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

Τορτελίνια με τυρί και λαχανικά

Υλικά Για 2-4 άτομα
Καθαρίζουμε το σπανάκι, πλένετε και βάλτε το να βράσει με ελάχιστο νερό και αλάτι. Το σουρώνετε.
Ταυτόχρονα σε μια κατσαρόλα με νερό και αλάτι βράζετε τα τορτελίνια για 7 λεπτά ίσα – ίσα να
μαλακώσουν λίγο.
Βάζετε σε λαδωμένο ταψάκι το σπανάκι μαζί με τα ζυμαρικά, το μπέικον, τις αποξηραμένες ντομάτες προσθέτετε το σκόρδο, 4 κουταλιές αλατοπίπερο και ανακατεύετε καλά.
Βάζετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς να ψηθεί για 10 λεπτά. Σε τηγανάκι το υπόλοιπο λάδι λαδάκι και σοτάρετε για 5 λεπτά τις σταφίδες και το κουκουνάρι.
Ρίχνετε πάνω από το σπανάκι και ψήνετε στο φούρνο για άλλα 10 λεπτά.



2 κούπες φίλα από σπανάκι
2 κούπες τσαγιού τορτελίνια
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
1 κούπα μπέικον ψιλοκομμένο
2 κούπες αποξηραμένες ντομάτες σε λάδι
6 κουταλιές της σούπας κουκουνάρι
6 κουταλιές λάδι
Αλάτι
Πιπέρι 
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου