Υλικά Για 4-6 άτομα 6 μανιτάρια
250 γραμμάρια φέτα
1 ντομάτα
Σκόρδο
Ρίγανη
Πιπέρι
Λίγο ελαιόλαδο
6 αυγά
250 γραμμάρια φέτα
1 ντομάτα
Σκόρδο
Ρίγανη
Πιπέρι
Λίγο ελαιόλαδο
6 αυγά
Εκτέλεση
Λιώνουμε τη φέτα μας και προσθέτουμε λίγη ντομάτα τριμμένη, λιωμένο σκόρδο και όλα τα υπόλοιπα υλικά. Τα ανακατεύουμε καλά για να γίνουν ένα.
Αφαιρούμε το κοτσάνι από τα μανιτάρια, τα γεμίζουμε με την γέμιση και σπάμε ένα αυγό πάνω από κάθε μανιτάρι, ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 25 λεπτά ή μέχρι να λιώσει η γέμιση.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου