![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgFGAEny-y4_g3zAca3BPqpOd_-ZCrfe6HXsjkaYrFqcy4Kb1Rq7FiPIFUyyXuJy8Hac4cshrpqzW8CkZgQkyo-pOLMFJhM2Dy_IQ8MB12rDlS6TTbnitS4FBgL00iKWilsKizd2PJKmodN/s320/pikantika.gr.jpg)
- 1 συσκευασία αρακά λαδερό 1.000 γραμμάρια
- 4 φιλέτα γλώσσας
- 300 γρ. ντομάτα κονκασέ
- 30 γρ. πελτέ
- Αλάτι, πιπέρι
Τρόπος παρασκευής
- Σε μία κατσαρόλα που έχει κάψει προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε το περιεχόμενο της συσκευασίας.
- Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε τη ντομάτα κονκασέ, τον πελτέ και όσο νερό χρειάζεται. Αφήνουμε να βράσει για περίπου 30 λεπτά.
- Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα της γλώσσας από τις 2 πλευρές και τα αλευρώνουμε. Τα τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο.
- Όταν είναι έτοιμα τα ακουμπάμε σε απορροφητικό χαρτί.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου