Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

Πατατοσαλάτα με πιπεριές και κρεμμύδι

Υλικά για 4 άτομα

  • Μισό κιλό μικρές πατάτες βρασμένες καθαρισμένες
  • 2 κρεμμύδια
  • 2/3 του φλυτζανιού ελιές Καλαμών χωρίς κουκούτσι
  • 2 πράσινες πιπεριές κομμένες
  • 1 κουταλιά της σούπας ρίγανη
  • 1 σφηνάκι αρωματικό κρασόξυδο
  • 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
  • Μισό φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Μαύρο πιπέρι
  • μαϊντανός

Εκτέλεση

  1. Πλένουμε τις πατάτες και τις βράζουμε με τη φλούδα. Στη συνέχεια τις ξεφλουδίζουμε, τις κόβουμε και τις βάζουμε στη σαλατιέρα μαζί με αλάτι, πιπέρι και ρίγανη.
  2. Κόβουμε σε κομματάκια το κρεμμύδι και τα προσθέτουμε στην πατάτα μαζί με τις πιπεριές, τις ελιές, τη μουστάρδα και το λαδόξιδο. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου