Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017

Σάντουιτς με γουακαμόλε σως

Πολτοποιούμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ εκτός από την ψιλοκομμένη ντομάτα. Ανακατεύετε το μείγμα με την ψιλοκομμένη ντομάτα και βάζουμε τη σάλτσα για 4 ώρες στο ψυγείο και είναι έτοιμη.
Ζεσταίνετε ένα τηγάνι σε με μέση προς
υψηλή θερμοκρασία. Στη συνέχεια τοποθετείτε στο τηγάνι μια από φέτα ψωμί από πάνω τα υλικά και κλείνετε το σάντουιτς με την δεύτερη φέτα.
Βουτυρώνετε τις δυο επιφάνειες των σάντουιτς. Ζεσταίνετε για ένα λεπτό και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε μια μεταλλική σπάτουλα για να σερβίρετε.


Υλικά
Για 2-4 άτομα
Δύο αβοκάντο
Μία ντομάτα (μόνο την ψίχα)
Μία καυτερή πιπεριά
Ένα κρεμμύδι
Ένα κουταλάκι ταμπάσκο
Δύο κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Χυμός λάιμ
Αλάτι
6 φέτες ψωμί τοστ
Βούτυρο 




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου