Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Ταλιατέλες με κοτόπουλο και κρέμα γάλακτος

Υλικά για 2-4 άτομα 2 κούπες νερό ζεστό
μία κρέμα γάλακτος (μεγάλο κουτί)
500 γραμμάρια ταλιατέλες
αρκετές πιπεριές, κόκκινες, κίτρινες, πορτοκαλί


λίγο ελαιόλαδο
κοτόπουλο στήθος 2 τεμάχια




 


1 κρεμμύδι
λίγο αλάτι
λίγο πιπέρι μαύρο
1 κύβο ζωμό κρέατος


Εκτέλεση
Κόβετε το στήθος κοτόπουλου σε μικρά κομμάτια.
Ρίχνετε σε μια κατσαρόλα λίγο λάδι και έπειτα το κοτόπουλο, το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, λίγο αλάτι και πιπέρι και τον κύβο κοτόπουλου. Προσθέτουμε ζεστό νερό και αφήνουμε να βράσει.
Όταν το κοτόπουλο είναι έτοιμο μείνει δηλαδή μόνο με το λάδι ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και τις πιπεριές αφού τις έχουμε κόψει ψιλές στο μπλέντερ.
Αφήνουμε να βράσουν όλα μαζί για λίγο και ρίχνουμε λίγο ακόμα πιπέρι.
Κλείνουμε το μάτι. Βράζουμε τις ταλιατέλες και όταν ετοιμαστούν ρίχνουμε μέσα τα μακαρόνια το μείγμα κοτόπουλου, κρέμας και πιπεριών.
Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε λίγο να κρυώσει. Πασπαλίζουμε με λίγο βασιλικό και σερβίρουμε. 



Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου