Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Ντιπ με τσένταρ και πιπεριά

Υλικά Για 2-4 άτομα

90 γραμμάρια πράσινες καυτερές πιπεριές κομμένες
1 κόκκινη καυτερή πιπεριά κομμένη
90 γραμμάρια τσένταρ
Λίγη γουορτσεστερσάιρ σος


Λίγη ταμπάσκο σως
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
Αλάτι
Πιπέρι


Εκτέλεση συνταγής
Βάζουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και τα ανακατεύουμε μέχρι να γίνει το μείγμα αφράτο. Το σκεπάζουμε και το βάζουμε στο ψυγείο τουλάχιστον για 1 ώρα προτού σερβίρουμε.
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου