Υλικά Για 2-4 άτομα-½ κιλό γαρίδες
-2/3 φλιτζάνι λάδι
-2 σκελίδες σκόρδο
-ψιλοκομμένος μαϊντανός
-αλάτι
-πιπέρι
-1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
-1 κρέμα γάλακτος των 250 ml με 15 % λιπαρά
-1 κούπα μανιτάρια καθαρισμένα
-½ φλιτζάνι κρασί λευκό
-½ κιλό μακαρόνια σπαγγέτι
-2/3 φλιτζάνι λάδι
-2 σκελίδες σκόρδο
-ψιλοκομμένος μαϊντανός
-αλάτι
-πιπέρι
-1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
-1 κρέμα γάλακτος των 250 ml με 15 % λιπαρά
-1 κούπα μανιτάρια καθαρισμένα
-½ φλιτζάνι κρασί λευκό
-½ κιλό μακαρόνια σπαγγέτι
Εκτέλεση Παίρνετε τις γαρίδες και τις καθαρίζουμε από τα κεφάλια και το κέλυφος της πλάτης. Ζεσταίνετε ένα μεγάλο τηγάνι τις 5 κουταλιές λάδι και ρίχνετε το σκόρδο, της γαρίδες και το μαϊντανό. Σοτάρετε για 5-6 λεπτά.
Σε άλλο τηγάνι σοτάρετε το κρεμμύδι με τα μανιτάρια. Προσθέτετε την κρέμα γάλακτος, λίγο αλάτι και το κρασί. Βράζετε σε σιγανή φωτιά την σάλτσα, ώσπου να πήξει.
Σερβίρετε με τις γαρίδες και την κρέμα γάλακτος σε βαθύ πιάτο. Σε μια κατσαρόλα βράζετε το νερό για 10 λεπτά και ρίχνετε τα μακαρόνια να βράζουν για άλλα 8 λεπτά. Σερβίρετε με τις γαρίδες.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου