Υλικά για 4-6 άτομα
- 6 φύλλα κρούστας
- 1/3 κούπας ελαιόλαδο
- 200 γραμμάρια γάλα
- 3 αυγά
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
- 480 γραμμάρια κασέρι τριμμένο
- 2 κουταλιές της σούπας λάδι με 3 κουταλιές της σούπας γάλα για το άλειμμα των φύλλων
- 1/3 κούπας ελαιόλαδο
- 200 γραμμάρια γάλα
- 3 αυγά
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
- 480 γραμμάρια κασέρι τριμμένο
- 2 κουταλιές της σούπας λάδι με 3 κουταλιές της σούπας γάλα για το άλειμμα των φύλλων
Εκτέλεση
- Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Λαδώνετε ελαφρά ένα ταψάκι.
- Ρίχνετε το τριμμένο κασέρι, 1/3 φλιτζάνι λάδι, γάλα, τα αυγά και το μπέικιν πάουντερ σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατεύετε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
- Τοποθετήστε ένα φύλλο κρούστας στον πάτο του ταψιού τσαλακωμένο ρίχνετε το 1/4 του μείγματος με το κασέρι και καλύπτετε με το δεύτερο φύλλο. Συνεχίζετε την ίδια διαδικασία μέχρι να τελειώσουν τα υλικά μας. Τέλος καλύπτουμε με το τελευταίο φύλλο κρούστας.
- Στη συνέχεια ανακατεύουμε σε ένα μπολάκι το ελαιόλαδο μαζί με το γάλα. Βουρτσίζουμε το φύλλο και βάζουμε να ψηθεί στο φούρνο μέχρι να ροδίσει για περίπου 45 - 50 λεπτά.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου