Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

Ριγκατόνι φούρνου με σάλτσα ντομάτας

Υλικά για 2-4 άτομα - 500 γραμμάρια ριγκατόνι
- 2 κουτιά ντοματάκια
- λίγο κρεμμύδι
- 5 μανιτάρια πλευρώτους ψιλοκομμένα
- λίγο σέλινο
- 300 γραμμάρια μοτσαρέλα


- παρμεζάνα τριμμένη
- πιπέρι
- αλάτι


Εκτέλεση
  1. Ρυθμίζουμε τη σχάρα στη δεύτερη σκάλα του φούρνου και προθερμαίνουμε στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις (160 με αέρα).
  2. Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αρκετό νερό, αλατισμένο, για 8 λεπτά περίπου.
  3. Παίρνουμε ένα ταψί, αρκετά βαθύ, βάζουμε στον πάτο του αρκετή σάλτσα ντομάτας και με την υπόλοιπη σάλτσα ανακατεύουμε τα ζυμαρικά μαζί με τα κρεμμύδια, σέλινο, αλάτι, πιπέρι. Προσθέτουμε τη μοτσαρέλα, την παρμεζάνα τριμμένη, τα μανιτάρια και τα ρίχνουμε στο ταψί. Αφού τα ανακατέψουμε λίγο με πιπέρι και παρμεζάνα τριμμένη.
  4. Τα βάζουμε στο φούρνο, γύρω στους 180 βαθμούς για 35 λεπτά μέχρι το τυρί να αποκτήσει σκούρο χρώμα. 
  5.  
  6.  
  7.  
  8.  
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου