Υλικά για 2-4 άτομα
- 2 φλιτζάνια αλεύρι ολικής άλεσης
- 4 μπισκότα digestive
- Μισή χούφτα καρύδια
- 1 φλιτζάνι γάλα 1,5% λιπαρών
- 5 κουταλιές της σούπας μέλι
- 1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
- Μισό φλιτζάνι ελαιόλαδο
- Λίγο αλάτι
- 4 μπισκότα digestive
- Μισή χούφτα καρύδια
- 1 φλιτζάνι γάλα 1,5% λιπαρών
- 5 κουταλιές της σούπας μέλι
- 1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
- Μισό φλιτζάνι ελαιόλαδο
- Λίγο αλάτι
Εκτέλεση
- Χτυπάμε στο μίξερ το αλεύρι, τα τριμμένα μπισκότα, τα τριμμένα καρύδια μαζί με το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι και το λάδι.
- Προσθέτουμε στο τέλος το μέλι και έπειτα το γάλα και χτυπάμε πολύ καλά με το μίξερ.
- Ψήνουμε για 40 λεπτά στους 180 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο αφού έχουμε βουτυρώσει το ταψί μας.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου