Εκτέλεση
Βήμα 1
Τοποθετήστε τα λαχανικά σε μια μεγάλη κατσαρόλα,
προσθέστε αρκετό νερό για να τα καλύψει και αφήστε τα να βράσουν.
Προσθέστε 3/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι, μειώστε τη φωτιά και
σιγοβράστε μέχρι να μαλακώσουν οι γλυκοπατάτες και τα καρότα, για
περίπου 15 με 20 λεπτά.
Βήμα 2
Σουρώστε και επιστρέψτε τα λαχανικά στην
κατσαρόλα. Μαγειρέψτε σε μέτρια θερμοκρασία, ανακατεύοντας, μέχρι να
εξατμιστούν τα υγρά, για 2 λεπτά.
Βήμα 3
Αφαιρέστε από τη φωτιά, προσθέστε το γάλα
αμυγδάλου, το βούτυρο, την κανέλα και 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι και
πιπέρι και πολτοποιήστε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Βήμα 4
Σερβίρετε πασπαλίζοντας με θυμάρι.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου