Εκτέλεση
Βήμα 1
Προθερμάνετε το φούρνο στους 230 βαθμούς.
Βήμα 2
Προετοιμάστε ένα ταψί με λαδόκολλα και τοποθετήστε τις φέτες σκορδόψωμου (ή απλού ψωμιού με ψιλοκομμένο σκόρδο).
Βήμα 3
Απλώστε τη σάλτσα ντομάτας ομοιόμορφα στις φέτες
ψωμιού, γαρνίρετε με την τριμμένη μοτσαρέλα και από πάνω τοποθετήστε τις
φέτες πεπερόνι (αναλόγως με το μέγεθος του ψωμιού).
Βήμα 4
Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 8-12 λεπτά, μέχρι το ψωμί να γίνει τραγανό και να λιώσει το τυρί.
Βήμα 5
Αφήστε να κρυώσει 5- 10 λεπτά και απολαύστε.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου