Εκτέλεση
Σε μεγάλο μπολ από βραδύς βάζουμε τα κομμάτια του κρέατος και
προσθέτουμε το κρασί, τα φύλλα δάφνης το μπαχάρι, το κρεμμύδι κομμένο σε
φέτες και το σκεπάζουμε με πλαστική μεμβράνη στο ψυγείο για να
μαριναριστεί. Την άλλη μέρα στραγγίζουμε το κρέας και το σοτάρουμε σε
κατσαρόλα με το ελαιόλαδο, σβήνουμε με τη μαρινάτα που έχουμε κρατήσει
και προσθέτουμε την ντομάτα. Ρίχνουμε ζεστό νερό και το αφήνουμε να
βράσει για μία ώρα. 3. Στη συνέχεια και αφού μαλακώσει το κρέας,
προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια καθαρισμένα και ζεματισμένα και βράζουμε,
μέχρι να δέσει η σάλτσα. Στο τέλος αφήνουμε να πάρει 2-3 βράσεις και το
κατεβάζουμε.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου