Εκτέλεση
Βήμα 1
Αφήνουμε τα φύλλα ζελατίνης να μαλακώσουν σε λίγη ποσότητα από το γάλα. Τα ζεσταίνουμε ανακατεύοντας μέχρι να λιώσουν.
Βήμα 2
Ρίχνουμε το γάλα και την κρέμα γάλακτος, τη
λιωμένη λευκή σοκολάτα σε μια μικρή κατσαρόλα. Προσθέστε τη ζελατίνη.
Ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι η ζελατίνη να διαλυθεί. Το μείγμα
πρέπει να είναι ζεστό αλλά όχι να βράσει.
Βήμα 3
Χύνετε το μείγμα σε 2 καλούπια μεγάλα ή σε μικρότερα. Βάζετε στο ψυγείο για 5-6 ώρες.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου