Εκτέλεση
Βήμα 1
Σε ένα κατσαρολάκι ρίχνουμε ζεστό νερό και ζεματάμε το μπρόκολο για 5 λεπτά.
Βήμα 2
Σε μία μεγάλη κατσαρόλα βράζετε, σε αλατισμένο
νερό τις πέννες για περίπου 8 λεπτά. Τα στραγγίζετε και ρίχνετε λίγο
ελαιόλαδο να μην κολλάνε.
Βήμα 3
Σ’ ένα μεγάλο τηγάνι βάζετε τον τόνο στραγγισμένο,
το μπρόκολο ζεματισμένο, την κρέμα γάλακτος, το σκληρό τυρί κομμένο σε
κύβους ή τριμμένο.
Βήμα 4
Τα αφήνετε για 1-2 λεπτά, κατόπιν ρίχνετε τις πέννες και σερβίρετε αμέσως.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου