Εκτέλεση
Βήμα 1
Πλένετε καλά τα μπαρμπούνια και σκούπισε ελαφρά με
χαρτί κουζίνας. Αλατοπιπέρωσε τα μπαρμπούνια και αλείψτε τα ελαφρά με
λίγο ελαιόλαδο, αφήστε τα να κρυώσουν για 30 λεπτά.
Βήμα 2
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς και
λαδώστε ένα πυρέξ. Στρώσε τα ψάρια στο πυρέξ και περιλούστε με το χυμό
λεμονιού, βάζοντας μερικές ροδέλες λεμόνι επάνω σε κάθε ψάρι.
Βήμα 3
Ανακατέψτε το σκόρδο με τον μαϊντανό, τα φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα, αλατοπιπέρωσε και μοίρασε το μείγμα πάνω σε κάθε ψάρι.
Βήμα 4
Ψήσε στο φούρνο για 30 λεπτά και σέρβιρε αμέσως.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου