Εκτέλεση
Βήμα 1
Ανακατεύουμε τη γαλέτα με το μαϊντανό, το αλάτι και το πιπέρι.
Βήμα 2
Αλατίζουμε τα φιλέτα και τα τηγανίζουμε για 3-4 λεπτά σε ένα τηγάνι με ελάχιστο ελαιόλαδο.
Βήμα 3
Τα γυρνάμε και τα πασπαλίζουμε με το μείγμα της παρμεζάνας.
Βήμα 4
Τα βάζουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς αφού τον
έχουμε προθερμάνει για 5 λεπτά. Τα ψήνουμε μέχρι να ροδίσει η γαλέτα και
να λιώσει η παρμεζάνα.
Βήμα 5
Ραντίζουμε τα φιλέτα με το λεμόνι και το βούτυρο και τα σερβίρουμε ζεστά.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου