Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022

Φιλέτο πέρκας με παρμεζάνα

Υλικά
  • 4 κομμάτια φιλέτο λευκού ψαριού (300 γραμμάρια το καθένα)
  • 50 γραμμάρια γαλέτα
  • 25 γραμμάρια τριμμένη παρμεζάνα
  • 2 κουταλιές μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • 50 γραμμάρια βούτυρο
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Βήμα 1
Ανακατεύουμε τη γαλέτα με το μαϊντανό, το αλάτι και το πιπέρι.
 
Βήμα 2
Αλατίζουμε τα φιλέτα και τα τηγανίζουμε για 3-4 λεπτά σε ένα τηγάνι με ελάχιστο ελαιόλαδο.
 
Βήμα 3
Τα γυρνάμε και τα πασπαλίζουμε με το μείγμα της παρμεζάνας.
 
Βήμα 4
Τα βάζουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς αφού τον έχουμε προθερμάνει για 5 λεπτά. Τα ψήνουμε μέχρι να ροδίσει η γαλέτα και να λιώσει η παρμεζάνα.
 
Βήμα 5
Ραντίζουμε τα φιλέτα με το λεμόνι και το βούτυρο και τα σερβίρουμε ζεστά.
 
 
 
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου