- ½ κιλό γραβιέρα
- ½ φλιτζάνι τσαγιού λαδόξιδο
- 3 ντομάτες
- 1 αγγούρι
- 3 αυγά βραστά
- Πράσινη σαλάτα ή Μαρούλι
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
Βήμα 1
Κόβετε τη γραβιέρα σε μικρούς κύβους και προσθέτετε το λάδι και το ξίδι.
Βήμα 2
Αφήνετε το τυρί στο λαδόξιδο για 30 λεπτά.
Βήμα 3
Κόβετε τις ντομάτες και το αγγουράκι σε φέτες.
Βήμα 4
Κόβετε τα αυγά σε τέταρτα.
Βήμα 5
Παίρνετε μια πιατέλα ή ένα μπολ για σαλάτα και το στρώνετε με φύλλα σαλάτας.
Βήμα 6
Αμέσως μετά, βάζετε το αγγουράκι, τις ντομάτες και τα αυγά. Τα πασπαλίζετε με αλάτι και πιπέρι.
Βήμα 7
Στο κέντρο της πιατέλας τοποθετείτε τα κομμάτια του τυριού.
Βήμα 8
Στο τέλος τα περιχύνετε όλα με το λαδόξιδο.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου