Εκτέλεση
Βήμα 1
Παίρνετε τις γαρίδες και τις καθαρίζετε από τα κεφάλια, το κέλυφος της πλάτης και το μαύρο εντεράκι.
Βήμα 2
Ζεσταίνετε ένα μεγάλο τηγάνι τις 5 κουταλιές λάδι και ρίχνετε το σκόρδο, τις γαρίδες και το μαϊντανό. Σοτάρετε για 5-6 λεπτά.
Βήμα 3
Σε άλλο τηγάνι σοτάρετε το κρεμμύδι με τα μανιτάρια. Προσθέτετε την κρέμα γάλακτος, λίγο αλάτι και το κρασί.
Βήμα 4
Βράζετε σε σιγανή φωτιά την σάλτσα, ώσπου να πήξει.
Βήμα 5
Σε μια κατσαρόλα βράζετε το νερό για 10 λεπτά και
ρίχνετε τα μακαρόνια να βράζουν για άλλα 8 λεπτά. Σερβίρετε με τις
γαρίδες και την κρέμα γάλακτος σε βαθύ πιάτο.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου