skip to main
|
skip to sidebar
Αρνίσια παϊδάκια με ελιές και αγκινάρες
Υλικά για 4 άτομα
- 12 αρνίσια παϊδάκια
- 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
- 1 κόκκινο κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες
- 400 γραμμάρια ντομάτες κομμένες σε κύβους
- 3 κουταλιές της σούπας ελιές Καλαμών
- 4 κουταλιές της σούπας πράσινες γεμιστές ελιές με πιπεριά
- 50 γραμμάρια λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες
- 150 γραμμάρια ψητές κόκκινες πιπεριές στραγγισμένες
- 100 γραμμάρια αγκινάρες τουρσί στραγγισμένες
- Φύλλα μαϊντανού
Εκτέλεση
- Ζεσταίνετε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι σε δυνατή φωτιά.
- Μαγειρεύετε τα παϊδάκια 4- 5 λεπτά από κάθε πλευρά.
- Χαμηλώνετε την εστία στο μέτριο. Σοτάρετε το κρεμμύδι στο τηγάνι ανακατεύοντας για 5 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσει.
- Προσθέτετε τις ντομάτες, τις πιπεριές ψιλοκομμένες, τις ελιές, τις
αγκινάρες, τις λιαστές ντομάτες και μαγειρεύετε, ανακατεύοντας ανά
διαστήματα, για 3 λεπτά.
- Ξαναβάζετε τα παϊδάκια στο τηγάνι και μαγειρεύετε για 2 λεπτά.
- Πασπαλίστε με μαϊντανό και σερβίρετε.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου