skip to main
|
skip to sidebar
Παγωτό σάντουιτς
Υλικά για 2-4 άτομα
- 1 κουτί εβαπορέ
- Μισό κουτί ζαχαρούχο γάλα
- 1 φάκελο σαντιγί σε σκόνη
- 2 κουτιά μπισκότα πτι-μπερ
Εκτέλεση
- Βάζουμε στο μίξερ το εβαπορέ και το ζαχαρούχο και χτυπάμε για 5
λεπτά. Έπειτα προσθέτουμε την σαντιγί σε σκόνη και χτυπάμε γύρω στα 10
λεπτά ή μέχρι να γίνει μια παχύρρευστη κρέμα.
- Παίρνουμε ένα τετράγωνο ταψί και στρώνουμε τον πάτο με μπισκότα προς
την ίδια κατεύθυνση όλα. Ρίχνουμε από πάνω την κρέμα και σκεπάζουμε
πάλι με μπισκότα προς την ίδια κατεύθυνση.
- Βάζουμε το ταψί στην κατάψυξη και περιμένουμε να παγώσει για περίπου 5 ώρες. Όταν παγώσει κόβουμε με το μαχαίρι.
- Για να μην κάτσουν άσχημα τα μπισκότα στο πάνω μέρος, θα τα
στρώσουμε αφού κρυώσει το παγωτό μας μετά από 3 ή 4 ώρες. Αν έχετε
παγωτομηχανή το παραλείπετε αυτό το βήμα
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου