Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

Κοτόπουλο με μουστάρδα και μέλι

Υλικά

  • 3 στήθη κοτόπουλου
  • Αλάτι και πιπέρι
  • 1/2 φλ. τσαγιού μέλι
  • 1/2 φλ. τσαγιού μουστάρδα
  • 1 κ. γλ. ξερό βασιλικό
  • 1 κ. γλ. πάπρικα
  • 1/2 κ. γλ. μαϊντανό

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 175 βαθμούς.
  2. Κόψτε τα στήθη κοτόπουλου στη μέση, αλατοπιπερώστε και τοποθετείστε σε ένα ταψί.
  3. Σε ένα μπολ τοποθετείστε το μέλι, τη μουστάρδα, το βασιλικό, την πάπρικα και τον μαϊντανό και ανακατέψτε καλά.
  4. Περιχύστε το κοτόπουλο με το μισό μείγμα μελιού- μουστάρδας και επαλείψτε με ένα πινέλο να πάει παντού.
  5. Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για περίπου 30 λεπτά.
  6. Γυρίστε το κοτόπουλο και επαλείψτε με το υπόλοιπο μείγμα μελιού- μουστάρδας.
  7. Ψήστε για επιπλέον 10-15 λεπτά. Αφήστε να κρυώσει για 10 λεπτά πριν σερβίρετε.
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου