skip to main
|
skip to sidebar
Κοτόπουλο με μουστάρδα και μέλι
Υλικά
- 3 στήθη κοτόπουλου
- Αλάτι και πιπέρι
- 1/2 φλ. τσαγιού μέλι
- 1/2 φλ. τσαγιού μουστάρδα
- 1 κ. γλ. ξερό βασιλικό
- 1 κ. γλ. πάπρικα
- 1/2 κ. γλ. μαϊντανό
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε τον φούρνο στους 175 βαθμούς.
- Κόψτε τα στήθη κοτόπουλου στη μέση, αλατοπιπερώστε και τοποθετείστε σε ένα ταψί.
- Σε ένα μπολ τοποθετείστε το μέλι, τη μουστάρδα, το βασιλικό, την πάπρικα και τον μαϊντανό και ανακατέψτε καλά.
- Περιχύστε το κοτόπουλο με το μισό μείγμα μελιού- μουστάρδας και επαλείψτε με ένα πινέλο να πάει παντού.
- Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για περίπου 30 λεπτά.
- Γυρίστε το κοτόπουλο και επαλείψτε με το υπόλοιπο μείγμα μελιού- μουστάρδας.
- Ψήστε για επιπλέον 10-15 λεπτά. Αφήστε να κρυώσει για 10 λεπτά πριν σερβίρετε.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου