![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjGoBKAfP51XAg8uKpF_aNplQZ3ErKpwTUxzGhVbL1BM3w9ijrCsYHI3msqX8zCZiqQeXJjx_crjZWzS4kAnYMLWioRxRjf7j2qcQash1PbTMGOQf5K9ZAz7n84K0JAduMUiWn5VWvT71O9/s320/hotcity.gr.jpg)
Υλικά για 2 άτομα
- 4 πανσέτες
- μισή πορτοκαλί πιπεριά
- 1 μεγάλη κουταλιά μέλι
- 1 μεγάλη κουταλιά μουστάρδα
- φρέσκο κρεμμυδάκι
- 2 κουταλιές της σούπας λάδι
- αλάτι
- πιπέρι
- πάπρικα
Εκτέλεση
- Φτιάχνουμε μια σάλτσα από το μέλι, τη μουστάρδα και τα μπαχαρικά και μαρινάρουμε το κρέας μας.
- Βάζουμε σε ένα μικρό πήλινο σκεύος την πιπεριά κομμένη σε λωρίδες και την αλατίζουμε. Τοποθετούμε από πάνω το κρέας με την σάλτσα του, το λάδι και το ψιλοκομμένο κρεμμύδι.
- Σκεπάζουμε το σκεύος με ένα αλουμινόχαρτο για να κρατήσει όσο γίνεται τα ζουμιά και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 90 λεπτά.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου