Υλικά για 2-4 άτομα
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη γαλέτα με το ξύσμα λεμονιού, την παρμεζάνα, το μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι.
Αλατίζουμε τα φιλέτα και τα τηγανίζουμε
για 5 λεπτά και από τις δύο πλευρές σε ένα τηγάνι με ελάχιστο ελαιόλαδο.
Τα γυρνάμε και τα πασπαλίζουμε με το μείγμα που φτιάξαμε πριν της παρμεζάνας.
Τα βάζουμε στο φούρνο σε προθερμασμένο γκριλ στους 180 βαθμούς για 5 λεπτά μέχρι να ροδίσει η γαλέτα και να λιώσει η παρμεζάνα.
Τα ραντίζουμε με το λεμόνι και το βούτυρο και τα σερβίρουμε ζεστά.
Υλικά:
4 κομμάτια φιλέτο πέρκας (300 γραμμάρια το καθένα)
50 γραμμάρια γαλέτα
ξύσμα από 1 λεμόνι
25 γραμμάρια τριμμένη παρμεζάνα
2 κουταλιές της σούπας μαϊντανός ψιλοκομμένος
αλάτι, πιπέρι
50 γραμμάρια βούτυρο
χυμός από 1 λεμόνι
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη γαλέτα με το ξύσμα λεμονιού, την παρμεζάνα, το μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι.
Αλατίζουμε τα φιλέτα και τα τηγανίζουμε
για 5 λεπτά και από τις δύο πλευρές σε ένα τηγάνι με ελάχιστο ελαιόλαδο.
Τα γυρνάμε και τα πασπαλίζουμε με το μείγμα που φτιάξαμε πριν της παρμεζάνας.
Τα βάζουμε στο φούρνο σε προθερμασμένο γκριλ στους 180 βαθμούς για 5 λεπτά μέχρι να ροδίσει η γαλέτα και να λιώσει η παρμεζάνα.
Τα ραντίζουμε με το λεμόνι και το βούτυρο και τα σερβίρουμε ζεστά.
Υλικά:
4 κομμάτια φιλέτο πέρκας (300 γραμμάρια το καθένα)
50 γραμμάρια γαλέτα
ξύσμα από 1 λεμόνι
25 γραμμάρια τριμμένη παρμεζάνα
2 κουταλιές της σούπας μαϊντανός ψιλοκομμένος
αλάτι, πιπέρι
50 γραμμάρια βούτυρο
χυμός από 1 λεμόνι
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου