Υλικά για 2 άτομα:
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά και πλάθουμε το μείγμα σε κεφτεδάκια.
Ψήνουμε την κάθε πλευρά για 3 λεπτά στο τηγάνι.
Υλικά
350 γρ. σολομό χωρίς δέρμα σε πολύ μικρά κομμάτια
1 αυγό
50 γρ. πίτουρο βρώμης
1 κουταλάκι σόγια σως
1 κουταλάκι φρέσκο τζίντζερ τριμμένο
1 κουταλάκι κύμινο
μισό κουταλάκι πιπέρι
μισό κουταλάκι αλάτι
μισό κουταλάκι πάπρικα
1 κουταλάκι κανέλα
1 ποτήρι ψιλοκομμένο κόλιανδρο
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά και πλάθουμε το μείγμα σε κεφτεδάκια.
Ψήνουμε την κάθε πλευρά για 3 λεπτά στο τηγάνι.
Υλικά
350 γρ. σολομό χωρίς δέρμα σε πολύ μικρά κομμάτια
1 αυγό
50 γρ. πίτουρο βρώμης
1 κουταλάκι σόγια σως
1 κουταλάκι φρέσκο τζίντζερ τριμμένο
1 κουταλάκι κύμινο
μισό κουταλάκι πιπέρι
μισό κουταλάκι αλάτι
μισό κουταλάκι πάπρικα
1 κουταλάκι κανέλα
1 ποτήρι ψιλοκομμένο κόλιανδρο
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου