Υλικά για 4 άτομα
Βράζουμε το ρύζι σε 2 φλιτζάνια νερό. Ανακατεύουμε το ρύζι, τα τυριά, το ζαμπόν, το καρύδι, τα κρεμμυδάκια, το σκόρδο, το δυόσμο και το μαϊντανό. Αλατοπιπερώνουμε,
ζυμώνουμε καλά και αφήνουμε το μείγμα στο ψυγείο για 60 λεπτά.
Πλάθουμε κεφτεδάκια, τα αλευρώνουμε, τα περνάμε στο αυγό και στο τέλος στο μείγμα γαλέτας, παρμεζάνας, αμύγδαλου. Τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο μέχρι να ροδίσουν από όλες τις πλευρές.
Υλικά
1 φλυτζάνι ρυζιού
100 γρ. ροκφόρ λιωμένο
100 γρ. χαλούμι τριμμένο
100 γρ. ζαμπόν ψιλοκομμένο
Μισό φλιτζάνι καρυδόψιχα τριμμένη
1 κρεμμύδι ξερό τριμμένο
2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
Δυόσμος
Μαϊντανός
Αλάτι
Πιπέρι
Αλεύρι
2 αυγά χτυπημένα
1 φλιτζάνι γαλέτα, παρμεζάνα και αμύγδαλο τριμμένο
Βράζουμε το ρύζι σε 2 φλιτζάνια νερό. Ανακατεύουμε το ρύζι, τα τυριά, το ζαμπόν, το καρύδι, τα κρεμμυδάκια, το σκόρδο, το δυόσμο και το μαϊντανό. Αλατοπιπερώνουμε,
ζυμώνουμε καλά και αφήνουμε το μείγμα στο ψυγείο για 60 λεπτά.
Πλάθουμε κεφτεδάκια, τα αλευρώνουμε, τα περνάμε στο αυγό και στο τέλος στο μείγμα γαλέτας, παρμεζάνας, αμύγδαλου. Τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο μέχρι να ροδίσουν από όλες τις πλευρές.
Υλικά
1 φλυτζάνι ρυζιού
100 γρ. ροκφόρ λιωμένο
100 γρ. χαλούμι τριμμένο
100 γρ. ζαμπόν ψιλοκομμένο
Μισό φλιτζάνι καρυδόψιχα τριμμένη
1 κρεμμύδι ξερό τριμμένο
2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
Δυόσμος
Μαϊντανός
Αλάτι
Πιπέρι
Αλεύρι
2 αυγά χτυπημένα
1 φλιτζάνι γαλέτα, παρμεζάνα και αμύγδαλο τριμμένο
Advertisement
You can close Ad in 2 s
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου