Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020

Μπριζόλες με λευκή σάλτσα

Υλικά Για 2-4 άτομα
  1/4 φλιτζάνι κόκκινο κρασί
1 φλιτζάνι τσαγιού κρέμα γάλακτος
αλάτι, πιπέρι
4 μπριζόλες μοσχαρίσιες
λίγο αλεύρι


50 γραμμάρια βούτυρο
150 γραμμάρια μανιτάρια


Εκτέλεση

 
Βάζετε στις μπριζόλες αλάτι, πιπέρι και αλεύρι. Λιώνετε το βούτυρο στην κατσαρόλα και ροδίζετε τις μπριζόλες και από τις 2 μεριές για 4 λεπτά από την κάθε μεριά.
Μαγειρεύετε για 30 λεπτά περίπου ή 12 λεπτά σε χύτρα.
Στο τέλος βγάζετε τις μπριζόλες και τις τοποθετείτε σε μια πιατέλα.
Βάζετε τα μανιτάρια σε ένα τηγανάκι και τα αφήνετε να μαραθούν για 5 λεπτά.
Προσθέτετε την κρέμα, το κρασί και αλατοπίπερο και τα αφήνετε να πάρουν μια βράση. Περιχύνετε τις μπριζόλες με τη σάλτσα και σερβίρετε!
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου