Σε μια κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά βάζουμε το γάλα και προσθέτουμε κοσκινισμένο το κακάο, την κρέμα γάλακτος, τις σοκολάτες, τη ζάχαρη και την κανέλα.
Ανακατεύουμε τακτικά μέχρι να λιώσουν εντελώς οι σοκολάτες. Συνεχίζουμε το ζέσταμα για ένα τέταρτο και φροντίζουμε να μην βράσει το ρόφημα της ζεστής σοκολάτας μας.
Υλικά
150 γραμμάρια μαύρη σοκολάτα
90 γραμμάρια σοκολάτα γάλακτος
3 κουταλιές σκόνη κακάο
3 κουταλιές καστανή ζάχαρη
Λίγη κανέλα
1 λίτρο γάλα φρέσκο
150 ml κρέμα γάλακτος
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου