Κυριακή 4 Αυγούστου 2019

Σαλάτα με ζυμαρικά και άνηθο

Υλικά για 2-4 άτομα
  6 αγγούρια τουρσί (πίκλες)
1 μικρή κονσέρβα καλαμπόκι (το οποίο θα βράσουμε 4-5 λεπτά)
7-8 φέτες ζαμπόν
1 πακέτο μακαρόνια πένες ή φαρφάλες
5 κουτάλια σούπας μαγιονέζα light




1 γιαούρτι
άνηθος ψιλοκομμένος
1 μικρό κρεμμύδι τριμμένο


Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό για 8 λεπτά. Ανακατεύουμε το γιαούρτι με τη μαγιονέζα, το κρεμμύδι και τον άνηθο σε ένα μεγάλο μπολ. Αλατίζουμε ελαφρώς τα βρασμένα μακαρόνια και τα προσθέτουμε μέσα.
Ψιλοκόβουμε το ζαμπόν και τα αγγούρια μέχρι να βράσει το καλαμπόκι και τα προσθέτουμε και αυτά. Κάνουμε ένα καλό ανακάτεμα και βάζουμε τη σαλάτα στο ψυγείο να κρυώσει.
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου