Κυριακή 9 Ιουνίου 2019

Ριζότο με μανιτάρια και ελιές

Υλικά για 2-4 άτομα

50 γραμμάρια μανιτάρια κομμένα σε φέτες
1 πιπεριά
5 ελιές
1 κρεμμύδι

αλάτι
πιπέρι
παρμεζάνα




Εκτέλεση
 
Βάζουμε νερό σε μια κατσαρόλα και το αφήνουμε μέχρι να βράσει.
Μόλις βράσει, προσθέτουμε το ρύζι, τα μανιτάρια και τις πιπεριές και αλατοπιπερώνουμε.
Όταν το ρύζι πιει τα υγρά του, κόβουμε τις ελιές σε ροδέλες και τις ανακατεύουμε μέσα στο ρύζι.
Το ριζότο μας είναι έτοιμο, πασπαλίζουμε με παρμεζάνα και σερβίρουμε.
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου