Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

Ζελέ με γιαούρτι και φρούτα

Υλικά Για 4-6 άτομα 

300 γραμμάρια φράουλες ή βατόμουρα, πολτοποιημένα
1 κιλό γιαούρτι
125 γραμμομόρια ζάχαρη άχνη


25 γραμμάρια ζελατίνα σε σκόνη
120 ml ζεστό νερό


Εκτέλεση

Στον κάδο του μίξερ χτυπάτε το γιαούρτι, προσθέτετε τη ζάχαρη και τα πολτοποιημένα φρούτα. Διαλύετε τη ζελατίνα στο ζεστό νερό και την ανακατεύετε καλά. Στη συνέχεια την προσθέτετε στο μείγμα με τα κεράσια και τη βάζετε σε ένα γυάλινο μπολ.
Αφήνετε το ζελέ να πήξει στο ψυγείο για 2-3 ώρες. Μπορείτε να το μοιράσετε και σε ατομικά μπολ. Διακοσμείτε με φρέσκιες φράουλες.
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου