Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Σαλάτα με κουσκούς και πιπεριές


Υλικά για 4-6 άτομα
  1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
1/2 φλιτζάνι ντοματάκια κομμένα στη μέση
1/4 του φλιτζανιού αγγούρι κομμένο σε φέτες
1/4 του φλιτζανιού πράσινη πιπεριά

1 κουταλιά της σούπας μαϊντανό
4-5 ελιές χωρίς κουκούτσι και κομμένες σε ροδέλες
Πιπέρι
1 φλιτζάνι νερό
1 κύβο μυρωδικών κοτόπουλο
3/4 του φλιτζανιού κουσκούς
2 κουταλιές της σούπας φρέσκο χυμό λεμονιού



Εκτέλεση
 
Ρίχνετε το νερό με τον κύβο μυρωδικών σε μια μικρή κατσαρόλα και αφήνετε να πάρει βράση. Όταν συμβεί αυτό, κατέβασε από την εστία.
Πρόσθεσε το κουσκούς σκέπασε την κατσαρόλα και άσε να σταθεί για 5 λεπτά. Αφράτεψε με ένα πιρούνι
Γύρισε το κουσκούς σε ένα μπολ και πρόσθεσε το λεμόνι και το ελαιόλαδο. Στη συνέχεια, πρόσθεσε όλα τα υπόλοιπα υλικά, ανακάτεψε καλά και σέρβιρε αμέσως
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου