Τρίτη 14 Μαΐου 2019

Σαλάτα με πιπεριές, ελιές και μαρούλι

Υλικά για 4-6 άτομα
 
Για τη σαλάτα
4 φέτες γαλοπούλας κομμένες φέτες
1 αγγούρι κομμένο σε καρέ
1 μαρούλι κομμένο σε φέτες
1 πιπεριά Φλωρίνης κομμένες σε φέτες


1 πιπεριά πορτοκαλί κομμένη σε φέτες
2 κουταλιές της σούπας ελιές
3 ντοματίνια
4 κλωνάρια σέλερι κομμένα σε λεπτες φέτες


Για το ντρέσινγκ
2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα με χαμηλά λιπαρά
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα πικάντικη
200 γραμμάρια γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά
1 πρέζα ζάχαρη
Ξίδι



Εκτέλεση


Για τη σαλάτα
Σε ξύλο κοπής αφαιρούμε τους σπόρους και τις ίνες από τις πιπεριές και κόβουμε τα λαχανικά μας.

Αφού τα καθαρίσουμε και τα κόψουμε όλα, αρχίζουμε να τα τοποθετούμε σε μια σαλατιέρα το μαρούλι, τα ντονατινια, τις ελιές, τις πιπεριές, το σέλερι, το αγγούρι, τις πιπεριές, τις φέτες γαλοπούλας.

Για το ντρέσινγκ
Βάζουμε σε ένα μπολ 2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα με χαμηλά λιπαρά,1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα πικάντικη, 200 γραμμάρια γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά,1 πρέζα ζάχαρη και λίγο ξίδι.

Αναμειγνύουμε τα υλικά χρησιμοποιώντας ένα κουτάλι. 


Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου