Υλικά για 4-6 άτομα
170 γραμμάρια τόνο σε κονσέρβα
1/2 φλιτζάνι τυρί κρέμα
1/2 φλιτζάνι ρεγκάτο τριμμένο
1/2 κούπα παρμεζάνα τριμμένη
2 κουταλιές της σούπας γιαούρτι στραγγιστό
1 κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο
1 κουταλιά της σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
1/2 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
350γραμμάρια φουντούκι καβουρδισμένο τριμμένο
1/2 φλιτζάνι τυρί κρέμα
1/2 φλιτζάνι ρεγκάτο τριμμένο
1/2 κούπα παρμεζάνα τριμμένη
2 κουταλιές της σούπας γιαούρτι στραγγιστό
1 κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο
1 κουταλιά της σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
1/2 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
350γραμμάρια φουντούκι καβουρδισμένο τριμμένο
Εκτέλεση
Ανοίγουμε την κονσέρβα τόνου και στραγγίζουμε τον τόνο.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός τα φουντούκια.
Με ένα κουταλάκι παίρνουμε από το μείγμα και πλάθουμε μπαλάκια. Στη συνέχεια, τα ρολάρουμε στο φουντούκι.
Τα βάζουμε στο ψυγείο τουλάχιστον 2 ώρες πριν τα σερβίρουμε.Τα σερβίρουμε με κρακεράκια και σως
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου