Τρίτη, 23 Απριλίου 2019

Φτιάξτε cheesecake φράουλα

Υλικά για 6-8 άτομα
  200 γραμμάρια φράουλες πολτοποιημένες
300 γραμμάρια τυρί κρέμα
300 γραμμάρια κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά


150 γραμμάρια άχνη ζάχαρη

200 γραμμάρια μπισκότα
110 γραμμάρια βούτυρο λιωμένο (όχι καυτό)


Εκτέλεση

 
Στο μπλέντερ ρίχνετε σε κομμάτια τα μπισκότα και τα θρυμματίζετε. Στη συνέχεια, λιώνετε το βούτυρο σε μια κατσαρόλα σε σιγανή φωτιά.
Ανακατεύετε καλά με τα μπισκότα και στρώνετε το μείγμα σαν βάση σε μια μεταλλική φόρμα με αποσπώμενο τοίχωμα. Αφήνετε να κρυώσει.
Στο κάδο του μίξερ ρίχνετε την κρέμα γάλακτος και τη χτυπάτε στη δυνατή σκάλα. Σταδιακά ρίχνετε τη ζάχαρη άχνη και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να γίνει σφικτή σαντιγί.
Πολτοποιείτε τις φράουλες στο μούλτι και έπειτα ανακατεύετε καλά με το τυρί κρέμα και τη χτυπημένη σαντιγί.
Ρίχνετε όλο το μείγμα πάνω στη βάση μπισκότου και αφήνετε να κρυώσει στο ψυγείο για περίπου 2-3 ώρες.
Ανοίγετε τη φόρμα και σερβίρετε με μικρά κομματάκια φράουλας στην κορυφή.
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου