Υλικά για 2-4 άτομα
500 γραμμάρια φαρφάλες
2 σκελίδες σκόρδο
200 γραμμάρια ανθότυρο
5 λωρίδες μπέικον
100 γραμμάρια μανιτάρια
Λίγο μαϊντανό
Αλάτι
Πιπέρι
2 σκελίδες σκόρδο
200 γραμμάρια ανθότυρο
5 λωρίδες μπέικον
100 γραμμάρια μανιτάρια
Λίγο μαϊντανό
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βράζετε τις φαρφάλες για περίπου 10 λεπτά. Τις στραγγίζετε και ρίχνετε λίγο ελαιόλαδο για να μην κολλάνε.
Σ’ ένα τηγάνι, με ελάχιστο λάδι, ρίχνετε το τριμμένο σκόρδο, τα μανιτάρια, το μπέικον, τις φαρφάλες, το τριμμένο ανθότυρο και το αλατοπίπερο.
Αφού ανακατέψετε, σερβίρετε αμέσως.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου