Υλικά Για 2-4 άτομα
Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια και τα σοτάρουμε σε τηγάνι με λιωμένο βούτυρο. Προσθέτουμε το ζαμπόν ψιλοκομμένο και το σοτάρετε για 3 λεπτά ακόμη. Κόβουμε σε κύβους την πιπεριά και την
προσθέτουμε στο τηγάνι, μαζί με τα μανιτάρια κομμένα σε φέτες, το δυόσμο και τον αρακά. Αφήνουμε να μαγειρευτούν για λίγο και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
Αναμιγνύουμε σε μπολ τα αυγά, το cheddar , τα μακαρόνια που έχουμε ήδη βράσει, τα λαχανικά, το αλάτι και το πιπέρι,ανακατεύουμε καλά και αδειάζουμε σε βουτυρωμένο ταψάκι (που μπαίνει στο φούρνο). Ψήνουμε για 20 λεπτά στους 200 βαθμούς.
5 αυγά χτυπημένα
150 γραμμάρια μακαρόνια
200 γραμμάρια μανιτάρια
100 γραμμάρια καπνιστό ζαμπόν
2 κρεμμύδια
1 πιπεριά κόκκινη
1 φλιτζάνι δυόσμο ψιλοκομμένο
3 κουταλιές βούτυρο
70 γραμμάρια τυρί cheddar θρυμματισμένο
Αλάτι
Πιπέρι
Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια και τα σοτάρουμε σε τηγάνι με λιωμένο βούτυρο. Προσθέτουμε το ζαμπόν ψιλοκομμένο και το σοτάρετε για 3 λεπτά ακόμη. Κόβουμε σε κύβους την πιπεριά και την
προσθέτουμε στο τηγάνι, μαζί με τα μανιτάρια κομμένα σε φέτες, το δυόσμο και τον αρακά. Αφήνουμε να μαγειρευτούν για λίγο και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
Αναμιγνύουμε σε μπολ τα αυγά, το cheddar , τα μακαρόνια που έχουμε ήδη βράσει, τα λαχανικά, το αλάτι και το πιπέρι,ανακατεύουμε καλά και αδειάζουμε σε βουτυρωμένο ταψάκι (που μπαίνει στο φούρνο). Ψήνουμε για 20 λεπτά στους 200 βαθμούς.
5 αυγά χτυπημένα
150 γραμμάρια μακαρόνια
200 γραμμάρια μανιτάρια
100 γραμμάρια καπνιστό ζαμπόν
2 κρεμμύδια
1 πιπεριά κόκκινη
1 φλιτζάνι δυόσμο ψιλοκομμένο
3 κουταλιές βούτυρο
70 γραμμάρια τυρί cheddar θρυμματισμένο
Αλάτι
Πιπέρι
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου