Υλικά Για 2-4 άτομα
Πολτοποιούμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ εκτός από την ψιλοκομμένη ντομάτα. Ανακατεύετε το μείγμα με την ψιλοκομμένη ντομάτα και βάζουμε τη σάλτσα για 4 ώρες στο ψυγείο και
είναι έτοιμη.
Ζεσταίνετε ένα τηγάνι σε με μέση προς υψηλή θερμοκρασία. Στη συνέχεια τοποθετείτε στο τηγάνι μια από φέτα ψωμί από πάνω τα υλικά και κλείνετε το σάντουιτς με την δεύτερη φέτα.
Βουτυρώνετε τις δυο επιφάνειες των σάντουιτς. Ζεσταίνετε για ένα λεπτό και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε μια μεταλλική σπάτουλα για να σερβίρετε.
Δύο αβοκάντο
Μία ντομάτα (μόνο την ψίχα)
Μία καυτερή πιπεριά
Ένα κρεμμύδι
Ένα κουταλάκι ταμπάσκο
Δύο κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Χυμός λάιμ
Αλάτι
6 φέτες ψωμί τοστ
Βούτυρο
Πολτοποιούμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ εκτός από την ψιλοκομμένη ντομάτα. Ανακατεύετε το μείγμα με την ψιλοκομμένη ντομάτα και βάζουμε τη σάλτσα για 4 ώρες στο ψυγείο και
είναι έτοιμη.
Ζεσταίνετε ένα τηγάνι σε με μέση προς υψηλή θερμοκρασία. Στη συνέχεια τοποθετείτε στο τηγάνι μια από φέτα ψωμί από πάνω τα υλικά και κλείνετε το σάντουιτς με την δεύτερη φέτα.
Βουτυρώνετε τις δυο επιφάνειες των σάντουιτς. Ζεσταίνετε για ένα λεπτό και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε μια μεταλλική σπάτουλα για να σερβίρετε.
Δύο αβοκάντο
Μία ντομάτα (μόνο την ψίχα)
Μία καυτερή πιπεριά
Ένα κρεμμύδι
Ένα κουταλάκι ταμπάσκο
Δύο κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Χυμός λάιμ
Αλάτι
6 φέτες ψωμί τοστ
Βούτυρο
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου