Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

Κοτόπουλο με πιπεριές και μαϊντανό

Υλικά Για 2-4 άτομα
Σε ένα κατσαρολάκι με μια κούπα νερό βράζουμε το ρύζι για 10 λεπτά.
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε μέσα το μπρόκολο και το ζεματάμε για 5 λεπτά.
Ταυτόχρονα ρίχνουμε λάδι σε ένα τηγάνι και

ρίχνουμε το κοτόπουλο μαζί με τις πιπεριές και το σοτάρουμε για 10 ανακατεύοντας το τακτικά λεπτά και αλατοπιπερώνουμε.
Στη συνέχεια ρίχνουμε το σκόρδο και ανακατεύουμε. Αφού βγάλει το άρωμα του το σκόρδο ρίχνουμε το χυμό με τη μουστάρδα και ανακινούμε το τηγάνι να πάνε παντού το μείγμα μας.
Κατόπιν στραγγίζουμε το μπρόκολο κρατώντας τρεις κουταλιές από το νερό.
Ρίχνουμε το κοτόπουλο με το μπρόκολο στο τηγάνι, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε με ρύζι και ψιλοκομμένο μαϊντανό.



Χυμό από 1 πορτοκάλι
25 γραμμάρια αμύγδαλα
αλάτι
πιπέρι
300 γραμμάρια μπρόκολο κομμένο σε φουντίτσες
2 κουταλιές ελαιόλαδο
1 πιπεριά πράσινη κομμένη σε φέτες
3 πλευρές από φιλέτο κοτόπουλου, κομμένο σε κύβους
2 σκελίδες σκόρδο σπασμένες
2 κουταλιές μουστάρδα με σπόρια
1 κούπα ρύζι σπυρωτό
2 κουταλιές της σούπας μαϊντανός ψιλοκομμένος 




Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου