Υλικά Για 2-4 άτομα
500 γραμμάρια ριγκατόνι
2 κουτιά ντοματάκια
1 μελιτζάνα κομμένη σε κύνους
2 κολοκυθάκια κομμένα σε φέτες
λίγο κρεμμύδι
5 μανιτάρια Πλευρώτους ψιλοκομμένα
λίγο σέλινο
300 γραμμάρια μοτσαρέλα
παρμεζάνα τριμμένη
πιπέρι
αλάτι
Εκτέλεση
Ρυθμίζουμε την σχάρα στη δεύτερη σκάλα του φούρνου και προθερμαίνουμε στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις (160 με αέρα).
Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αρκετό νερό, αλατισμένο, για 8 λεπτά περίπου. Συγχρόνως σε ένα τηγάνι σοτάρουμε με λίγο λάδι τις μελιτζάνες με τα κολοκυθάκια για 5 λεπτά ίσα ίσα να μαλακώσουν. Παίρνουμε ένα ταψί, αρκετά βαθύ, βάζουμε στον πάτο του αρκετή σάλτσα ντομάτας και με την υπόλοιπη σάλτσα ανακατεύουμε τα ζυμαρικά μαζί με τα κρεμμύδια, τις μελιτζάνες, τα κολοκυθάκια, σέλινο, αλάτι, πιπέρι.
Προσθέτουμε τη μοτσαρέλα, την παρμεζάνα τριμμένη, τα μανιτάρια και τα ρίχνουμε στο ταψί. Αφού τα ανακατέψουμε λίγο με πιπέρι και παρμεζάνα τριμμένη.
Τα βάζουμε στο φούρνο, γύρω στους 180 βαθμούς για 35 λεπτά μέχρι το τυρί να αποκτήσει σκούρο χρώμα.
Απαιτούμενος χρόνος: 35 λεπτά
500 γραμμάρια ριγκατόνι
2 κουτιά ντοματάκια
1 μελιτζάνα κομμένη σε κύνους
2 κολοκυθάκια κομμένα σε φέτες
λίγο κρεμμύδι
5 μανιτάρια Πλευρώτους ψιλοκομμένα
λίγο σέλινο
300 γραμμάρια μοτσαρέλα
παρμεζάνα τριμμένη
πιπέρι
αλάτι
Εκτέλεση
Ρυθμίζουμε την σχάρα στη δεύτερη σκάλα του φούρνου και προθερμαίνουμε στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις (160 με αέρα).
Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αρκετό νερό, αλατισμένο, για 8 λεπτά περίπου. Συγχρόνως σε ένα τηγάνι σοτάρουμε με λίγο λάδι τις μελιτζάνες με τα κολοκυθάκια για 5 λεπτά ίσα ίσα να μαλακώσουν. Παίρνουμε ένα ταψί, αρκετά βαθύ, βάζουμε στον πάτο του αρκετή σάλτσα ντομάτας και με την υπόλοιπη σάλτσα ανακατεύουμε τα ζυμαρικά μαζί με τα κρεμμύδια, τις μελιτζάνες, τα κολοκυθάκια, σέλινο, αλάτι, πιπέρι.
Προσθέτουμε τη μοτσαρέλα, την παρμεζάνα τριμμένη, τα μανιτάρια και τα ρίχνουμε στο ταψί. Αφού τα ανακατέψουμε λίγο με πιπέρι και παρμεζάνα τριμμένη.
Τα βάζουμε στο φούρνο, γύρω στους 180 βαθμούς για 35 λεπτά μέχρι το τυρί να αποκτήσει σκούρο χρώμα.
Απαιτούμενος χρόνος: 35 λεπτά
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου