Υλικά
Για 4-6 άτομα
50 γραμμάρια τυρί κρέμα
200 γραμμάρια σκληρή φέτα
4 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος
Αλάτι
Πιπέρι φρεσκοτριμμένο
1 συσκευασία μακαρόνια παπαρδέλες
1 φύλλο βασιλικόυ για το σερβίρισμα
Εκτέλεση συνταγής
Για να φτιάξουμε τη μους φέτας, βάζουμε στο μπλέντερ τη φέτα κομμένη σε μικρά κομμάτια, το τυρί κρέμα, την κρέμα γάλακτος, το φρεσκοτριμμένο πιπέρι και το αλάτι και τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν μια ενιαία σάλτσα.Την αφήνουμε λίγο.
Σε μια κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό βράζουμε τα μακαρόνια για 7 λεπτά και σουρώνουμε.
Περιχύνουμε τα μακαρόνια με τη μους φέτας και σερβίρουμε με το φύλλο βασιλικού.
Για 4-6 άτομα
50 γραμμάρια τυρί κρέμα
200 γραμμάρια σκληρή φέτα
4 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος
Αλάτι
Πιπέρι φρεσκοτριμμένο
1 συσκευασία μακαρόνια παπαρδέλες
1 φύλλο βασιλικόυ για το σερβίρισμα
Εκτέλεση συνταγής
Για να φτιάξουμε τη μους φέτας, βάζουμε στο μπλέντερ τη φέτα κομμένη σε μικρά κομμάτια, το τυρί κρέμα, την κρέμα γάλακτος, το φρεσκοτριμμένο πιπέρι και το αλάτι και τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν μια ενιαία σάλτσα.Την αφήνουμε λίγο.
Σε μια κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό βράζουμε τα μακαρόνια για 7 λεπτά και σουρώνουμε.
Περιχύνουμε τα μακαρόνια με τη μους φέτας και σερβίρουμε με το φύλλο βασιλικού.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου