Υλικά
500 γραμμάρια κιμά μοσχαρίσιο
50 γραμμάρια τριμμένη φρυγανιά
3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
2 κουταλιές ψιλοκομμένο μαϊντανό
1 κουταλιά κάρυ
1 ασπράδι αυγού
3 κουταλιές ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
1 κουτί ντοματοχυμό
1 πακέτο ζυμαρικά φετουτσίνι
50 γραμμάρια τριμμένη φρυγανιά
3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
2 κουταλιές ψιλοκομμένο μαϊντανό
1 κουταλιά κάρυ
1 ασπράδι αυγού
3 κουταλιές ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
1 κουτί ντοματοχυμό
1 πακέτο ζυμαρικά φετουτσίνι
Εκτέλεση Σε ένα μπολ ρίχνουμε όλα τα υλικά και τα ζυμώνουμε μέχρι να ενοποιηθούν.
Πλάθουμε σε μικρούς κεφτέδες και τους τοποθετούμε στον πάτο τις κατσαρόλας με λίγο ελαιόλαδο.
Ρίχνουμε από πάνω τον τοματοχυμό και αφήνουμε να μαγειρευτούν για 45 λεπτά σε μέτρια φωτιά ανακατεύοντας τακτικά για να μην κολλήσουν στη κατσαρόλα. Αν χρειαστεί ρίχνουμε και λίγο νερό.
Σε μια άλλη κατσαρόλα βράζουμε τα μακαρόνια για 8 λεπτά και όταν είναι έτοιμα και τα κεφτεδάκια σερβίρουμε.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου