Υλικά
500 γραμμάρια ριγκατόνι
2 κουτιά ντοματάκια
λίγο κρεμμύδι
5 μανιτάρια πλευρώτους ψιλοκομμένα
λίγο σέλινο
300 γραμμάρια μοτσαρέλα
παρμεζάνα τριμμένη
πιπέρι
αλάτι
2 κουτιά ντοματάκια
λίγο κρεμμύδι
5 μανιτάρια πλευρώτους ψιλοκομμένα
λίγο σέλινο
300 γραμμάρια μοτσαρέλα
παρμεζάνα τριμμένη
πιπέρι
αλάτι
Εκτέλεση Τοποθετούμε τη σχάρα στη δεύτερη σκάλα του φούρνου και προθερμαίνουμε στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις (160 με αέρα).
Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αρκετό νερό, αλατισμένο, για περίπου 8 λεπτά. Παίρνουμε ένα ταψί, αρκετά βαθύ, βάζουμε στον πάτο του αρκετή σάλτσα ντομάτας και με την υπόλοιπη σάλτσα ανακατεύουμε τα ζυμαρικά μαζί με τα κρεμμύδια, σέλινο, αλάτι, πιπέρι.
Προσθέτουμε τη μοτσαρέλα, την παρμεζάνα τριμμένη, τα μανιτάρια και τα ρίχνουμε στο ταψί.
Τα βάζουμε στο φούρνο, γύρω στους 180 βαθμούς για 35 λεπτά μέχρι το τυρί να αποκτήσει σκούρο χρώμα.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου