Υλικά Για 4-6 άτομα
-400 γραμμάρια αμύγδαλα σε σκόνη
-100 γραμμάρια αλεύρι
-1 κουταλάκι του γλυκού μπέκιν πάουντερ
-300 γραμμάρια χυμός πορτοκαλιού
-200 γραμμάρια ζάχαρη άχνη
-Ξύσμα από 1 λεμόνι
-100 γραμμάρια ηλιέλαιο
-50 γραμμάρια ελαιόλαδο
-2 κουταλιές της σούπας αμύγδαλα φιλέ για το πασπάλισμα
-Άχνη για το πασπάλισμα
-100 γραμμάρια αλεύρι
-1 κουταλάκι του γλυκού μπέκιν πάουντερ
-300 γραμμάρια χυμός πορτοκαλιού
-200 γραμμάρια ζάχαρη άχνη
-Ξύσμα από 1 λεμόνι
-100 γραμμάρια ηλιέλαιο
-50 γραμμάρια ελαιόλαδο
-2 κουταλιές της σούπας αμύγδαλα φιλέ για το πασπάλισμα
-Άχνη για το πασπάλισμα
Τρόπος παρασκευής - Εκτέλεση συνταγής
Ανακατεύουμε με σύρμα την άχνη, τον χυμό και τα λάδια και έπειτα προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε πάλι.
Λαδώνουμε και αλευρώνουμε μια φόρμα για τάρτα και αδειάζουμε το μείγμα μέσα. Πασπαλίζουμε με τα αμύγδαλα φιλέ και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 45 λεπτά. Όταν κρυώσει πασπαλίζουμε με άχνη.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου