Υλικά
Για 2-4 άτομα
-2 φλιτζάνι τσαγιού ρύζι
-50 γραμμάρια τριμμένο καρότο
-1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
-Μισό φλιτζάνι άσπρο κρασί
-Παρμεζάνα
-Μισό φλιτζάνι μαργαρίνη με ελαιόλαδο
-Αλάτι
-Πιπέρι
Τρόπος παρασκευής - Εκτέλεση συνταγής
Σοτάρουμε το κρεμμύδι και το καρότο στη μαργαρίνη με το ελαιόλαδο για λίγα λεπτά και στη συνέχεια ρίχνουμε το κρασί, αλάτι, πιπέρι και όταν το κρασί εξατμιστεί, ρίχνουμε 4 φλιτζάνια τσαγιού βραστό νερό.
Μόλις αρχίσουν να βράζουν, ρίχνουμε το ρύζι και το αφήνουμε για 20 λεπτά περίπου να σιγοβράζει. Στο τέλος προσθέτουμε μπόλικη παρμεζάνα και μαργαρίνη.
Για 2-4 άτομα
-2 φλιτζάνι τσαγιού ρύζι
-50 γραμμάρια τριμμένο καρότο
-1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
-Μισό φλιτζάνι άσπρο κρασί
-Παρμεζάνα
-Μισό φλιτζάνι μαργαρίνη με ελαιόλαδο
-Αλάτι
-Πιπέρι
Τρόπος παρασκευής - Εκτέλεση συνταγής
Σοτάρουμε το κρεμμύδι και το καρότο στη μαργαρίνη με το ελαιόλαδο για λίγα λεπτά και στη συνέχεια ρίχνουμε το κρασί, αλάτι, πιπέρι και όταν το κρασί εξατμιστεί, ρίχνουμε 4 φλιτζάνια τσαγιού βραστό νερό.
Μόλις αρχίσουν να βράζουν, ρίχνουμε το ρύζι και το αφήνουμε για 20 λεπτά περίπου να σιγοβράζει. Στο τέλος προσθέτουμε μπόλικη παρμεζάνα και μαργαρίνη.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου