Υλικά
Για 4-6 άτομα
- 500 γραμμάρια ρύζι
- 1 φλιτζάνι αρακά κονσέρβας σουρωμένο
- 2 φιλέτα κοτόπουλο κομμένα σε κύβους
- 200 γραμμάρια κασέρι τριμμένο ή κομμένο σε κύβους
- Λίγο ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
Τρόπος παρασκευής - Εκτέλεση συνταγής
Σε μια κατσαρόλα βράζετε το ρύζι για 10 λεπτά περίπου και στραγγίζετε. Σ’ ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο, σοτάρετε το κοτόπουλο κομμένο σε κύβους για 6 λεπτά ανακατεύοντας το.
Προσθέτετε το ρύζι, το αλατοπίπερο, τον αρακά και σοτάρετε για ½ λεπτό ακόμη. Τα σερβίρετε σ’ ένα μπολ και στο τέλος γαρνίρετε με κασέρι τριμμένο ή κομμένο σε κύβους.
Για 4-6 άτομα
- 500 γραμμάρια ρύζι
- 1 φλιτζάνι αρακά κονσέρβας σουρωμένο
- 2 φιλέτα κοτόπουλο κομμένα σε κύβους
- 200 γραμμάρια κασέρι τριμμένο ή κομμένο σε κύβους
- Λίγο ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
Τρόπος παρασκευής - Εκτέλεση συνταγής
Σε μια κατσαρόλα βράζετε το ρύζι για 10 λεπτά περίπου και στραγγίζετε. Σ’ ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο, σοτάρετε το κοτόπουλο κομμένο σε κύβους για 6 λεπτά ανακατεύοντας το.
Προσθέτετε το ρύζι, το αλατοπίπερο, τον αρακά και σοτάρετε για ½ λεπτό ακόμη. Τα σερβίρετε σ’ ένα μπολ και στο τέλος γαρνίρετε με κασέρι τριμμένο ή κομμένο σε κύβους.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου