Υλικά
Για 4-6 άτομα
-2 φλιτζάνια αλεύρι ολικής άλεσης
-1 κούπα καρύδα τριμμένη
-2 κουταλιές της σούπας μαρμελάδα φράουλα ή της επιλογής σας
-Μισή χούφτα καρύδια
-1 φλιτζάνι γάλα 1,5% λιπαρών
-3 κουταλιές της σούπας μέλι
-1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
-Μισό φλιτζάνι ελαιόλαδο
-Λίγο αλάτι
Τρόπος παρασκευής
Χτυπάμε στο μίξερ το αλεύρι, τη καρύδα, τα τριμμένα καρύδια μαζί με το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι και το λάδι.
Προσθέτουμε στο τέλος το μέλι, τη μαρμελάδα και έπειτα το γάλα και χτυπάμε πολύ καλά με το μίξερ.
Ψήνουμε για 40 λεπτά στους 180 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο αφού έχουμε βουτυρώσει το ταψί μας.
Για 4-6 άτομα
-2 φλιτζάνια αλεύρι ολικής άλεσης
-1 κούπα καρύδα τριμμένη
-2 κουταλιές της σούπας μαρμελάδα φράουλα ή της επιλογής σας
-Μισή χούφτα καρύδια
-1 φλιτζάνι γάλα 1,5% λιπαρών
-3 κουταλιές της σούπας μέλι
-1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
-Μισό φλιτζάνι ελαιόλαδο
-Λίγο αλάτι
Τρόπος παρασκευής
Χτυπάμε στο μίξερ το αλεύρι, τη καρύδα, τα τριμμένα καρύδια μαζί με το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι και το λάδι.
Προσθέτουμε στο τέλος το μέλι, τη μαρμελάδα και έπειτα το γάλα και χτυπάμε πολύ καλά με το μίξερ.
Ψήνουμε για 40 λεπτά στους 180 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο αφού έχουμε βουτυρώσει το ταψί μας.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου