Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

Λαζάνια al pesto

Υλικά για 4 άτομα

  • 400 γρ. λαζάνια
  • 1 ½ λίτρο μπεσαμέλ
  • 400 γρ. pesto
  • 200 γρ. παρμεζάνα τριμμένη





 Σε μία κατσαρόλα, με μπόλικο αλατισμένο νερό, βράζουμε τα λαζάνια, τα σουρώνουμε και τα βάζουμε πάνω σε μια πετσέτα να στεγνώσουν. Ανακατεύουμε το pesto με τη μπεσαμέλ χλιαρή (να μην είναι πολύ πηχτό το μείγμα). Βουτυρώνουμε ένα ταψί και κάνουμε μία πολύ λεπτή στρώση αρχικά με τη σάλτσα και ξεκινάμε τις υπόλοιπες στρώσεις με λαζάνια, σάλτσα (pesto και μπεσαμέλ), παρμεζάνα. Επαναλαμβάνουμε 4 φορές τελειώνοντας με την παρμεζάνα. Ψήνουμε στο φούρνο για 40 – 45 λεπτά ώσπου να πάρει χρώμα η παρμεζάνα.
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου